Kokki Ravintola Monte Rosaan [Finland]


 

$ads={1}

Kokki Ravintola Monte Rosaan

Etsimme kokkia asiakasyrityksellemme Monte Rosaan Rovaniemelle.

Kiinnostaako työskennellä yhdessä Rovaniemen legendaarisemmassa Lappilaisravintolassa? Ruokalista on täynnä mitä herkullisimpia ja korkealaatuisimpia ruokia, löydät listalta parhaat Lappi-maut sekä epäilemättä kaupungin parhaat pihvit. Ravintola on miljöönä viihtyisä ja tunnelmallinen.

Ruoka ja palvelu on tasokasta ja työssäsi pääset luomaan todellisia elämyksiä asiakkaille. Tavoitteenasi on luoda unohtumaton kokemus vieraille ja saada heidät palaamaan uudestaan ja uudestaan.

Ympärilläsi on hyvä työilmapiiri ja omalta osaltasi sinullakin on kiireen keskellä kyky tsempata työkavereita ja pitää yllä positiivista ilmapiiriä.

Työnkuvaasi kuuluu A la Carte -ruokien valmistamisen lisäksi myös Buffet-ruokailut. Olet kerennyt kerätä ammattitaitoa kokin jo aiemmin ja hallitset korkean laadun ja tavoittelet parasta mahdollista lopputulosta.

Työyhteisönä toimii Ravintola Monte Rosan henkilökunnan lisäksi myös jenkkityylinen ravintola Bull Bar & Grill, joka sijaitsee Monte Rosan alakerrassa. Lisäksi työyhteisöön kuuluu koko Arctic Hotel Collectionin henkilökunta. Tähän kuuluu Arctic City Hotel ja Arctic Light Hotel, molemmat hotellin ovat perheomisteisen yhtiön ja sijaitsevat ihan Rovaniemen Keskustassa.

Työssäsi pääset kehittämään ravintolatoimintaa pitkäjänteisesti toistaiseksi voimassaolevassa työsuhteessa. Ravintolan aukioloaikojen johdosta työaikasi on iltapainotteinen. Työstäsi maksetaan reilu korvaus, jonka suhteen kuuntelemme toiveitasi. Vapaa-ajallasi pääset hyödyntämään monipuolisia Arctic Hotel Collectionin henkilökuntaetuja.

Haluatko sinä olla uusi Ravintola Monte Rosan kokki? Hae paikkaa nyt! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Tutustu ravintolan nettisivuihin

https://fi.monterosa.fi/

https://www.arctichotelcollection.fi/fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Pohjanmaa
Kanta-Häme
Keski-Suomi
Lappi
Rovaniemi
Pirkanmaa
Pohjois-Pohjanmaa
Pohjois-Savo
Uusimaa
Varsinais-Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.07.2023

$ads={2}


 

.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال